fbpx
Skip links

Προϊόντα

διακόσμηση EPS

Η Διογκωμένη Πολυστερίνη  έχει καθιερωθεί πλέον ως το πιο κατάλληλο υλικό για την διακόσμηση EPS κάθε είδους κτιρίου και τυχαίνει ευρείας αποδοχής από τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές.

Παρέχει απεριόριστη ελευθερία επιλογής και δημιουργίας στοιχείων αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, και είναι ένα εξαιρετικά οικονομικό υλικό για τις δυνατότητές του.

Η εταιρεία ΡΙΖΑΚΟΣ είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή προϊόντων διακόσμησης από Διογκωμένη Πολυστερίνη (EPS) με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων & των προσφερόμενων υπηρεσιών. Αποδεικτικά στοιχεία της τεχνογνωσίας & των παραγωγικών δυνατοτήτων της αποτελούν τα πλήθη έργων στα οποία έχει διαθέσει προϊόντα της και τα οποία την καθιερώσανε ως μοναδική στον χώρο της.

Bovelacci

Rizakos EPS Ριζάκος eps Διογκωμένη Πολυστερίνη official μόνωση δόμηση faq

Η εταιρία Bovelacci διαθέτει στην αγορά τις ακόλουθες σειρές προϊόντων:

PDF

κορνίζες εσωτερικών χώρων από διογκωμένο πολυστυρένιο σε μήκος 1,25m

PDF

κορνίζες εσωτερικών χώρων από διογκωμένο πολυστυρένιο σε μήκος 2m

PDF

κορνίζες εσωτερικών χώρων από εξηλασμένο πολυστυρένιο

PDF

κορνίζες εξωτερικών χώρων με σκληρή επιφάνεια

PDF

δοκάρια σε απομίμηση ξύλου

PDF

σοβατεπιά

κορνίζες εσωτερικών χώρων από πολυουρεθάνη

διακοσμητικές πλάκες οροφής και

PDF

διακοσμητικά αντικείμενα και κούκλες

PDF

Isopor Arte

Διακόσμηση – Αρχιτεκτονική με Στυλ. Οι βασικές κατηγορίες διακοσμητικών υλικών που παράγουμε είναι οι ακόλουθες:

Α. Κορνίζες
Για την εξωτερική διακόσμηση του κτιρίου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 24 τυποποιημένα σχέδια κορνιζών που διαθέτουμε.

Κατάλογος κορνιζών

Αν παρόλα αυτά, επιθυμείτε κάποιο άλλο σχέδιο, μη τυποποιημένο, μπορείτε να μας το στείλετε και να το παράγουμε.

Β. Γωνία κορνίζας
Μπορούμε να σας παράγουμε οποιοδήποτε γωνία κορνίζας επιθυμείτε, αρκεί να μας δώσετε τα βασικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά, όπως αποτυπώνονται στο πρότυπο σχέδιο.

Γ. Καμπύλη κορνίζας
Σε περίπτωση που το κτίριο που κατασκευάζεται, διαθέτει καμπύλες, μπορούμε να σας τις παράγουμε, δίνοντας μας τα βασικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά της.

Είτε διακοσμείτε το χώρο σας, είτε καλουπώνετε τις κολώνες του κτιρίου σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Παράγουμε κολώνες και καλούπια για αυτές κυλινδρικής μορφής ή σε ιωνικό και δωρικό ρυθμό. Έχουμε να σας προτείνουμε ένα τύπο βάσης και κιονόκρανου και ακόμη μπορούμε να κατασκευάσουμε βάσει δικού σας σχεδίου. Τα καλούπια και οι κολώνες μπορούν να κατασκευαστούν με διαφορετική διάμετρο στη βάση απ’ ότι στην κορυφή.

Για την κατασκευή Εκκλησιών και άλλων κτιρίων η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. παράγει καλούπια για Τόξα, Τρούλους και Σταυροθόλια βάση της παραγγελίας σας για την ακρίβεια της οποίας μπορείται να συμβουλευτείτε τα παρακάτω σχέδια.

Για την κατασκευή του κτιρίου σας, μπορούμε να σας παράγουμε οποιοδήποτε σχέδιο από φουρούσι ζητήσετε.

Αλλάζει η αισθητική και καλλιτεχνική όψη των κτιρίων σας!

Αν επιλέξετε να κατασκευάσετε στο κτίριό σας κάποια ιδιαίτερα σχέδια για τα μπαλκόνια, ζαρντινιέρες και συντριβάνια, μπορούμε, στέλνοντας μας το τεχνικό σχέδιο που επιθυμείτε να σας το παράγουμε.

Δημιουργούμε ιδιαίτερα στοιχεία για το κτίριό σας.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας παράγουμε οποιαδήποτε διαφημιστική κατασκευή επιθυμείτε, ανεξαρτήτου γεωμετρικού σχήματος, δυσδιάστατη ή τρισδιάστατη.

Τα έργα των πελατών μας το επιβεβαιώνουν!

Η τεχνογνωσία μας εγγυάται την απόλυτη κατασκευή καλλιτεχνικών προϊόντων από Διογκωμένο πολυστυρένιο (EPS) για σκηνικά θεατρικών σκηνών, επαγγελματικούς εκθεσιακούς χώρους και περίπτερα εκθέσεων.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε είδους επιγραφή, αποτελούμενη μόνο από γράμματα ή και σχηματικά λογότυπα.

Βοηθάμε στο να τονίσετε την επωνυμία των κτιρίων σας!

PDF

Poligel

Αποκολλητικό διακοσμητικών καλουπιών διογκωμένου πολυστυρενίου

Το Poligel είναι ένας ζελατινοειδής πολτός που δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει την αποκόλληση από το μπετό, καλουπιών κατασκευασμένων από υψηλής πυκνότητας διογκωμένη πολυστερίνη.

Ιδιότητες & Απόδοση

Το Poligel Ζελατινοειδές αποκολλητικό είναι ένα προϊόν έτοιμο προς χρήση. Δεν απαιτεί την προσθήκη νερού, διαλυτών ή λαδιών γιατί μπορεί να μειώσουν ή να σταματήσουν τη δράση του ως σύνορο στην επιφάνεια του καλουπιού, κατασκευσμένου από διογκωμένη πολυστερίνη υψηλής πυκνότητας. Το Poligel αντέχει στην οξείδωση και στη γήρανση και δεν αλλάζουν οι ιδιότητες του με τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Όταν δεν χρησιμοποιείται το Poligel δεν δημιουργεί ίζημα.

Μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα,
τις τεχνολογίες και τις εφαρμογές

Explore
Drag