fbpx
Skip links

40+ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

εταιρεία

Από το 1980, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. με βάση τις ικανότητες, τη βαθιά γνώση του χώρου και των αναγκών του, την πολύχρονη εμπειρία μας στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ, ΔΟΜΗΣΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και τον τελικό καταναλωτή.

Rizakos EPS Ριζάκος eps Διογκωμένη Πολυστερίνη official μόνωση δόμηση faq

Πρώτοι στην ελληνική αγορά

Rizakos EPS Ριζάκος eps Διογκωμένη Πολυστερίνη official μόνωση δόμηση faq
Rizakos EPS Ριζάκος eps Διογκωμένη Πολυστερίνη official μόνωση δόμηση faq

καινοτόμα

προϊόντα

Σήμερα, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Διογκωμένης Πολυστερίνης στην Ελλάδα με ετήσια δυναμικότητα 300.000 m3 EPS για οικοδομική χρήση, και 25 μορφοποιητικές μηχανές για παραγωγή υλικών συσκευασίας από EPS, ετήσιας δυναμικότητας 8.000 τόνων Ά ύλης.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης TUV CERT και είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Παραγωγών Διογκωμένης Πολυστερίνης (EPS Hellas). Διαθέτει προϊόντα Διογκωμένου Πολυστυρενίου για κάθε οικοδομική χρήση και σε διάφορους τύπους όπως για μόνωση τοίχων, στοιχείων από σκυρόδεμα και εξωτερική θερμομόνωση με εμπορικές ονομασίες IPOR σύνθετες μονωτικές πλάκες, ΝΕΟCOAT και NEOPLAK (Διογκωμένο Πολυστυρένιο από την BASF®), ISOCOAT και ISOPOR, για ενδοδαπέδια θέρμανση ISOFLOOR, για μόνωση κεραμοσκεπών NEOTETTO και NEOTETTO Air (μοναδικό στην Ελλάδα), για ανεστραμμένη θερμομόνωση δώματος και θερμομόνωση περιμετρικών υπόγειων τοιχίων PERIPOR (Νέο Διογκωμένο Πολυστυρένιο από την BASF® πολύ χαμηλής υδαταποροφητικότητας) και για παραγωγή ελαφρού σκυροδέματος με κόκκους EPS ISOLBETON. Παράλληλα διαθέτει το ηχομονωτικό γέμισμα ξύλινων πατωμάτων STYROFILL, μήτρες δοκιμίων αντοχής σε θλίψη ετοίμου σκυροδέματος Cubettiere, συλλεκτήρες για μπάζα TUBI, διακοσμητικά καλούπια από διογκωμένο πολυστυρένιο (EPS) υψηλής πυκνότητας ISOPOR arte για την κατασκευή από μπετόν διαφόρων διακοσμητικών στοιχείων όπως: κορνίζες, φουρούσια, κολώνες, τόξα, τρούλοι και διαφημιστικές κατασκευές.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης BOVELACCI, του ζελατινοειδούς αποκολλητικού ξυλοτύπων POLIGEL και εμπορικός συνεργάτης των εταιρειών KNAUF, SIKA, FISCHER κ.α. Όλα τα προϊόντα και εμπορεύματα της εταιρείας είναι διαθέσιμα από τα υποκαταστήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαμία. Το 2022 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ήταν 24.000.000 Ευρώ.

40 χρόνια πορείας

Η εταιρεία Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε., με προσεκτικά βήματα, με συνεχή αξιολόγηση των επενδύσεων και της απόδοσής της,
προχωρά σταθερά στην εδραίωσή και κυριαρχία της στην ελληνική αγορά στο χώρο της
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ – ΜΟΝΩΣΗΣ – ΔΟΜΗΣΗΣ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.

1987-1997
1997-2007
2007-Σήμερα
1987

Η εταιρεία μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με αρχικό κεφάλαιο 200.000 € και μεταφέρεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού, όπου γίνεται και ο πρώτος εκσυγχρονισμός της παραγωγής σε Διογκωμένο Πολυστυρένιο (EPS) οικοδομικής χρήσης.

1993

Η επιχείρηση επεκτείνεται στην Αθήνα, δημιουργώντας υποκατάστημα, αρχίζει να ασχολείται με την παραγωγή προστατευτικής συσκευασίας από Διογκωμένο Πολυστυρένιο (EPSFlow Packing) και εγκαθιστά παντογράφους και κοπτικά (CAD/CAM) με δύο άξονες, για την κοπή των αφρωδών πλαστικών.

1995

Η εταιρεία εγκαθιστά στην παραγωγική μονάδα της Λαμίας τις πρώτες μορφοποιητικές μηχανές με χρήση καλουπιών για Διογκωμένο Πολυστυρένιο (τύπου injection moulding) και εισέρχεται στο χώρο της συσκευασίας.

2001

2001 Η εταιρεία επεκτείνεται και στην Θεσσαλονίκη ιδρύοντας νέο υποκατάστημα για την κάλυψη των αναγκών της Βόρειας Ελλάδας.

2005

2005 Εξαγοράς βιομηχανίας Διογκωμένου Πολυστυρενίου (EPS) 2005 «ΑΤΛΑΝΤΙΣ Α.Ε.».

2002

2002 Έναρξη εργασιών κατασκευή νέας σύγχρονης παραγωγικής μονάδας στην ΒΙ.ΠΕ. ΛΑΜΙΑΣ.

2006

2006 Συγχώνευση της «ΑΤΛΑΝΤΙΣ Α.Ε.» στην Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. και λειτουργία της ως 2ο Υποκατάστημα Αθηνών.

2004

2004 Μεταφορά και πλήρη λειτουργία της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας. Η νέα παραγωγική μονάδα της εταιρείας, κατασκευάστηκε σε ιδιόκτητο οικόπεδο εκτάσεως 22 στρεμμάτων, όπου έχουν κατασκευαστεί κτίρια επιφανείας 9.000 m2. Στα κτίρια αυτά έχουν εγκατασταθεί τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής Διογκωμένου Πολυστυρενίου. Οι προϋπάρχουσες εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο 1ο χλμ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού, μετά την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, μετατράπηκαν σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα διανομής και εμπορίας όλων των μονωτικών και δομικών υλικών.

2007

Η Διοίκηση αποφασίζει να προχωρήσει στην συνένωση των δυο Υποκαταστημάτων Αθηνών σε ιδιόκτητο χώρο εκτάσεως 5.500 τ.μ. στη περιοχή Μενίδι Αττικής. Έναρξη κατασκευής νέου εργοστασίου.

2013

Ο Ιδρυτής της εταιρίας Ριζάκος Γεώργιος συνταξιοδοτείται και αναλαμβάνουν τη διοίκηση ο γιός του Ριζάκος Κωνσταντίνος Μηχανολόγος Μηχανικός και η κόρη του Ριζάκου Ελίνα Αρχιτέκτων Μηχανικός.

2014

Η Διοίκηση αποφασίζει να μεταφέρει τις αποθήκες βορείου Ελλάδος στη BAU Logistics στη Νεοχωρούδα

Rizakos EPS Ριζάκος eps Διογκωμένη Πολυστερίνη official μόνωση δόμηση faq

αξίες

εταιρείας

Η εταιρεία ΡΙΖΑΚΟΣ είναι και θα παραμείνει μία οικογενειακή επιχείρηση.
Στην Οικογένεια αυτή μέλη είναι οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι προμηθευτές.
Με ΣΕΒΑΣΜΟ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
δυναμώνουμε τις αξίες της «οικογένειας» μας.

όραμα – στόχοι

Ο κυρίαρχος στόχος μας είναι η καθιέρωσή μας ως Κυρίαρχη Εταιρία και ανεξάρτητη δύναμη στην ελληνική αγορά των προϊόντων ΔΟΜΗΣΗΣ, ΜΟΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική ικανότητα και ανταγωνιστικότητα, με το σεβασμό για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η αποστολή της εταιρείας μας επικεντρώνεται στους άξονες:

  • Κερδοφόρος ανάπτυξη πωλήσεων
  • Ικανοποίηση απαιτήσεων πελατών
  • Συνεχής μείωση κόστους προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες της
  • Εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού
  • Διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση των πελατών της
  • Πλήρη εναρμόνιση με τους ισχύοντες Κανονισμούς & Πρότυπα (Εθνικά και Ευρωπαϊκά)
  • Συντονισμός & Επικοινωνία
  • Συνεχής βελτίωση
  • Στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού
  • Βιώσιμη ανάπτυξη
Rizakos EPS Ριζάκος eps Διογκωμένη Πολυστερίνη official μόνωση δόμηση faq
Rizakos EPS Ριζάκος eps Διογκωμένη Πολυστερίνη official μόνωση δόμηση faq

παραγωγή

Δείτε το βίντεο

Μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα,
τις τεχνολογίες και τις εφαρμογές

Explore
Drag